Dameklip København k

Når du bestiller tid til en dameklip hos Reboot Organic, så bestiller du samtidig en klipning hos top-professionelle hårstylister der brænder for faget.
Vi ved, hvor meget hår betyder for dig som kvinde. Når du sætter dig i frisørstolen hos os, stiller du ikke bare dit hår, men også din tillid til rådighed. Det gør vi alt for at leve op til.

Traditionel eller moderne Dameklip?

Vi skaber trends og tendenser indenfor dameklip, og ser aldrig en behandling som en isoleret begivenhed. Vi tænker fremad og hjælper dig med at finde din personlige stil og giver dig inspiration til, hvordan din personlige stil bedst udtrykkes gennem hårstyling. Fokus er på dig, dine ønsker og dine behov, uanset om du ønsker traditionel eller moderne dameklip.

Dameklip i alle længder

Vi har kompetencerne uanset hårlængden. Om du har kort hår, mellemlangt hår, langt hår eller ønsker at få hair extensions, så kan du trygt lægge dit hår i vores stylisters hænder – vi bruger kun de bedste produkter. Udover klipning rådgiver vi gerne omkring længde og type af frisuren du kan bære. Dette bliver vurderet på baggrund af din ansigtsform, hårtype og personlige stil. Kig gerne på vores Instagram for at finde inspiration.

Andre behandlinger

Udover dameklip tilbyder vi en række andre behandlinger som fx bryn og vipper, makeup & styling, håropsætning til alle anledninger, hårfarvning, balayage, reflekser mv. Du kan finde priser på disse ydelser samt priser på dameklip her.

Book tid nu!