Dameklip København

Søger du en dygtig damefrisør i københavn? Når du bestiller tid til en dameklip hos Reboot Organic, så bestiller du samtidig en klipning hos top-professionelle hårstylister der brænder for faget. Vi har frisørsalon på Christianshavn, Torvegade 33 København K, samt en frisørsalon på ØsterbroStrandboulevarden 149 København Ø – Begge saloner ligger under 100 meter fra en Metro st.

Vi ved, hvor meget dit hår betyder for dig som kvinde. Når du sætter dig i frisørstolen hos os, stiller du ikke bare dit hår, men også din tillid til rådighed. Det gør vi alt for at leve op til. Er du i tvivl om, hvilken frisure eller farve du skal gå med, så er vores erfarne damefrisører klar med professionel vejledning. Ud fra dine ansigtslinjer og naturlige toner kan vi rådgive dig omkring hvilke dameklip der passer til netop dig.

Hos Reboot Organic er håndværket i absolut topklasse og vi har stort fokus på økologi, ro og velvære. Så forkæl dit hår – book tid en flot dameklip i København allerede i dag

Book tid

Traditionel eller moderne Dameklip?

Vi skaber trends og tendenser indenfor dameklip, og ser aldrig en behandling som en isoleret begivenhed.

Vi tænker fremad og hjælper dig med at finde din personlige stil og giver dig inspiration til, hvordan din personlige stil bedst udtrykkes gennem hårstyling.

Fokus er på dig, dine ønsker og dine behov, uanset om du ønsker traditionel eller moderne dameklip.

Se priser på dameklip her

Dameklip københavn k på Christianshavn

Dameklip i alle længder

Vi har kompetencerne i dameklip uanset hår-længden. Om du har kort hår, mellemlangt hår, langt hår, ønsker en flot page, hair extensions eller en lækker balayage, så kan du trygt lægge dit hår i vores stylisters hænder.  Vores frisører er uddannet i avancerede klippeteknikker og vi bruger kun de bedste produkter.

Til klipningen rådgiver vi gerne omkring længde og type af frisuren du kan bære. Dette bliver vurderet på baggrund af dine ansigtslinjer, din hovedform, hårtype samt din unikke personlige stil.

Find inspiration til din næste frisure, besøg vores Instagram.

Book tid

Frisør københavn Reboot Organic på Christianshavn

Klip og styling

Udover dameklip tilbyder vi en lang række andre frisørbehandlinger til kvinder, herunder:

– Bryn og vipper
– Balayage & babylights
– Makeup & styling

– Brudestyling / Opsætning til fest
– og meget mere.
Se også vores behandlinger indenfor herreklip i København.

Service niveauet er højt, behandlingerne er organiske og der tilbydes en række forskellige forfriskninger til alle vores behandlinger.

Book tid til smukt hår og velvære hos din damefrisør i København i dag.

Se vores behandlinger & priser

Frisør Christianshavn i København k

Det siger vores kunder

Morten Wintour-Berg

Jeg tror, man skal lede længe for at finde en frisørsalon i København, som har lige så høj standard som Reboot Organic.
Hele personalet er superdygtige, venlige og serviceminded, og man føler sig altid tryg fra det øjeblik, man træder ind ad døren, hvilket for mit eget vedkommende er enormt vigtigt, når jeg vælger frisør.

Deanne moeller

Har kommet flere år hos Rikke og Michelle. Super kvalitet, venlige og søde frisører. Man kan mærke at de brænder for deres job og kunder. Altid en dejlig oplevelse, hvor man går derfra med ro i sindet og smukt hår.

Amalie Corvinius Benjamin

Mine varmeste anbefalinger! Fænomenalt dygtige frisører i Reboot Organic. Holst er helt uovertruffen, men alle kan deres kram. Søde, sympatiske og nærværende. Skarpe til både voksne og børn. Jeg går altid opløftet derfra med en spitzenklasse klipning!

Josephine Ahm

Er blevet klippet og farvet hos Rikke/Reboot Organic i flere år og pigerne i salonen er altid professionelle, og man går derfra med et rigtig lækkert resultat. De er dygtige til balyage og kommer med anbefalinger, der er afstemt efter både ansigtsform og hudtone. Den bedste frisør!

Danielle Rasmussen

Den bedste frisør i kbh og leder du efter en grøn frisør- er Reboot Organic stedet! Sød personale, et besøg værd.

Signe Enemark Kildesgaard

Helt vidunderlig salon med virkelig dygtige og professionelle frisører! Jeg får farvet mit hår helt platin blond og den sidder altid lige i skabet. Klipningen er virkelig skarp og langtidsholdbar. Stor anbefaling herfra!

Stinna Mortensen

Fantastisk salon. Føler sig altid velkommen og man får den bedste service. Kunne aldrig finde på at gå andre steder hen

Lauge Søndergaard

Glad kunde! Rigtig fin klipning og god stemning og service ?

René Jensen

Reboot er altid utrolig professionelle og imødekommende

Giv os din anmeldelse og hjælp os med at dygtiggøre os

Læs flere anmeldelser