Dameklip København k

Søger du en dygtig damefrisør? Når du bestiller tid til en dameklip hos Reboot Organic, så bestiller du samtidig en klipning hos top-professionelle hårstylister der brænder for faget. Vores frisørsalon ligger på Torvegade i København K under 100 meter fra Christianshavn Metro st.

Vi ved, hvor meget hår betyder for dig som kvinde. Når du sætter dig i frisørstolen hos os, stiller du ikke bare dit hår, men også din tillid til rådighed. Det gør vi alt for at leve op til. Er du i tvivl om, hvilken frisure eller farve du skal gå med, så er vores erfarne damefrisører klar med professionel vejledning. Ud fra dine ansigtslinjer og naturlige toner kan vi rådgive dig omkring hvilke dameklip der passer til netop dig.

Hos Reboot Organic er der fokus på økologi, ro og velvære, så book tid hos din damefrisør i dag og forkæl både dig selv og dit hår.

Book tid

Traditionel eller moderne Dameklip?

Vi skaber trends og tendenser indenfor dameklip, og ser aldrig en behandling som en isoleret begivenhed. Vi tænker fremad og hjælper dig med at finde din personlige stil og giver dig inspiration til, hvordan din personlige stil bedst udtrykkes gennem hårstyling. Fokus er på dig, dine ønsker og dine behov, uanset om du ønsker traditionel eller moderne dameklip.

Se priser på dameklip her

Dameklip københavn k på Christianshavn

Dameklip i alle længder

Vi har kompetencerne uanset hårlængden. Om du har kort hår, mellemlangt hår, langt hår eller ønsker at få hair extensions, så kan du trygt lægge dit hår i vores stylisters hænder – vi bruger kun de bedste produkter. Udover klipning rådgiver vi gerne omkring længde og type af frisuren du kan bære. Dette bliver vurderet på baggrund af din ansigtsform, hårtype og personlige stil. Kig gerne på vores Instagram for at finde inspiration.

Frisør københavn k Reboot Organic på Christianshavn

Andre behandlinger

Udover dameklip tilbyder vi en række andre behandlinger som fx bryn og vipper, makeup & styling, håropsætning til alle anledninger, hårfarvning, balayage, reflekser mv. Vores behandlinger er økologiske og vi tilbyder økologiske drikkevarer til din dameklipning. Book tid til velvære hod din damefrisør i dag.

Book tid

Frisør Christianshavn i København k

Det siger vores kunder

Deanne moeller

Har kommet flere år hos Rikke og Michelle. Super kvalitet, venlige og søde frisører. Man kan mærke at de brænder for deres job og kunder. Altid en dejlig oplevelse, hvor man går derfra med ro i sindet og smukt hår.

Amalie Corvinius Benjamin

Mine varmeste anbefalinger! Fænomenalt dygtige frisører i Reboot Organic. Holst er helt uovertruffen, men alle kan deres kram. Søde, sympatiske og nærværende. Skarpe til både voksne og børn ?? Jeg går altid opløftet derfra med en spitzenklasse klipning!

Josephine Ahm

Er blevet klippet og farvet hos Rikke/Reboot Organic i flere år og pigerne i salonen er altid professionelle, og man går derfra med et rigtig lækkert resultat. De er dygtige til balyage og kommer med anbefalinger, der er afstemt efter både ansigtsform og hudtone. Den bedste frisør på Christianshavn!

Danielle Rasmussen

Den bedste frisør i kbh og leder du efter en grøn frisør- er Reboot Organic stedet! Sød personale, et besøg værd.

Gitte Aya

Helt fantastisk sted , i hjertet af skønne Christianshavn . Mit ellers for fine hår bliver fyldigt og langt med hår extention. Men føler sig forkælet og heldig når man sætter sig i frisørstolen.

Signe Enemark Kildesgaard

Helt vidunderlig salon med virkelig dygtige og professionelle frisører! Jeg får farvet mit hår helt platin blond og den sidder altid lige i skabet. Klipningen er virkelig skarp og langtidsholdbar. Stor anbefaling herfra!

Stinna Mortensen

Fantastisk salon. Føler sig altid velkommen og man får den bedste service. Kunne aldrig finde på at gå andre steder hen

Lauge Søndergaard

Glad kunde! Rigtig fin klipning og god stemning og service ?

René Jensen

Reboot er altid utrolig professionelle og imødekommende

Giv os din anmeldelse og hjælp os med at dygtiggøre os

Læs flere anmeldelser

Clear
Cache