Frisør København - østerbro

Frisør Østerbro

Velkommen til Park by Reboot Organic Østerbro – En kombination af økologi, personlighed og håndværk i absolut topklasse.

Book tid

Se priser

Park by Reboot Organic Østerbro (tidligere Smuuk)

Velkommen til Park by Reboot Organic, din lokale frisør på Østerbro.

Søger du en dygtig herre- / damefrisør på Østerbro? Så er du kommet til det rette sted. Her tilbyder vi håndværk, service og personlighed i absolut topklasse. Vores koncept er grønt, hvilket betyder at vi ikke benytter parabener eller anden forstyrrende kemi i vores behandlinger.

Vi står klar til at vejlede dig ud fra dine ansigtslinjer, personlighed samt hårtype, så tag endeligt en snak med frisøren om, hvilken frisure der bedst vil passe til dig.

Salonen ligger på Strandboulevarden 149, 2100 København Ø (Se Kort) – lige overfor ‘Poul Henningsens Plads’ Metro ST.

Forkæl dig selv og dit hår og book tid hos Park By Reboot Organic – din lokale grønne frisør på Østerbro.

Frisør østerbro

Organisk frisør på Østerbro

Hos Frisør Reboot Organic på Østerbro kommer du i hænderne på specialister inden for frisørfaget. Vi har et grønt frisørkoncept, hvilket betyder at vi tilbyder organiske behandlinger og har fokus på bæredygtighed. Vores behandlinger er derfor skånsomme for dig, for os og for miljøet.

Vi giver dig professionel rådgivning omkring din frisure ud fra dine ansigtslinjer og hovedform, samt vejledning i hvordan du bedst kan sikre holdbarheden af frisuren.

Uanset om du ønsker spidserne studset, en helt ny frisure eller om søger du en dygtig balayage frisør på Østerbro, så er du kommet til det helt rette sted. Alle vores frisører top-professionelle og så er vi i øvrigt specialister i balayage.

Til alle behandlinger bliver der tilbudt forfriskninger, og vi stræber altid efter at sikre en oplevelse af velvære. En tur i stolen hos Park by Reboot Organic er mere end ‘bare’ en tur hos frisøren, det er en oplevelse.

Frisør Park by Reboot Organic

Økologisk frisør på Østerbro

Park By Reboot Organic har overtaget de nye skønne lokaler fra ‘Smuuk’, en økologisk frisørsalon som har eksisteret siden 2008 på Østerbro, og som  altid har arbejdet med økologiske og miljøvenlige produkter.

Det var vigtigt for indehaver Mika, at de nye ejere fortsat skulle have fokus på miljø, økologi og bæredygtighed, så faste kunder og beboere i området nær Strandboulevarden, fortsat ville have mulighed for at blive klippet i en grøn frisørsalon.

Park by Reboot Organic var derfor det helt rigtige match i forhold til at overtage salonen. Det grønne frisørkoncept og muligheden for at købe organiske produkter bliver videreført. Ligeledes blive det store fokus på personlig og professionel behandling, ligsom der fortsat er fokus på at skabe en rolig og hyggelig atmosfære. Til vores store glæde har Milka, som har arbejdet i Frisør Smuuk i 5 år, valgt at fortsætte hos os. Milka bliver dermed det ottende medlem af Park by Reboot Organic familien.

Udover salonen på Østerbro har Park by Reboot Organic en frisørsalon på Christianshavn.

Læs mere om Park by Reboot Organic og vores grønne frisørkoncept her.

frisør østerbro