Frisør Østerbro - Park By Reboot Organic

Frisør Østerbro

Velkommen til Park by Reboot Organic Østerbro – En kombination af økologi, personlighed og håndværk i absolut topklasse.

Book tid

Se priser

Park by Reboot Organic Østerbro (tidligere Smuuk)

Velkommen til din grønne frisør på Østerbro.

Søger du en dygtig herre- / damefrisør på Østerbro? Så er du kommet til det rette sted. Her tilbyder vi håndværk, service og personlighed i absolut topklasse. Vores koncept er organisk, hvilket betyder at vi ikke benytter parabener eller anden forstyrrende kemi i vores behandlinger.

Vi står klar til at vejlede dig ud fra dine ansigtslinjer, personlighed samt hårtype, så tag endeligt en snak med frisøren om, hvilken frisure der bedst vil passe til dig, og få vejledning i hvordan du bedst sikre holdbarheden af frisuren.

Salonen ligger på Strandboulevarden 149, 2100 København Ø (Se Kort) – lige overfor ‘Poul Henningsens Plads’ Metro ST.

Forkæl dig selv og dit hår, book tid hos Park By Reboot Organic – Din lokale frisør på Østerbro.

Frisør Østerbro - Park By Reboot Organic

Organisk frisør på Østerbro

Hos Frisør Reboot Organic på Østerbro kommer du i hænderne på specialister inden for frisørfaget. Vi har et organisk frisørkoncept, hvilket betyder at vi tilbyder organiske behandlinger med fokus på bæredygtighed. Vores behandlinger er derfor skånsomme for dig, for os og for miljøet.

Vi tilbyder herre- og dameklip samt børneklip, og så er vi specialister i balayage. Vores frisører har den 4 årige frisøruddannelse og er uddannede i brugen af vores organiske produkter. Vores målsætning er ligetil, vi vil være den fortrukne herre- og damefrisør på Østerbro.

En tur i stolen hos Park by Reboot Organic er langt mere end ‘bare’ en tur hos frisøren, det er en oplevelse af velvære. Til alle vores behandlinger bliver der tilbudt økologiske forfriskninger, og det er muligt at tilvælge samtalefri behandlinger, hvis man ønsker at nyde oplevelsen i fred og ro.

Så uanset om du ønsker spidserne studset, en helt ny frisure, ren velvære eller en dygtig balayage frisør, så er du kommet til det rette sted. Skal du være sikker på at få tid, så book online, men vi fungere også som drop in frisør.

Frisør Østerbro - Park By Reboot Organic

Økologisk frisør – Smuuk

Park By Reboot Organic har overtaget de nye skønne lokaler fra ‘frisør Smuuk‘, en økologisk frisørsalon som har eksisteret siden 2008 på Østerbro, og som altid har arbejdet med økologiske og miljøvenlige produkter.

Det var vigtigt for indehaver Mika, at de nye ejere fortsat skulle have fokus på miljø, økologi og bæredygtighed, så faste kunder og beboere i området nær Strandboulevarden, fortsat ville have mulighed for at blive klippet i en grøn frisørsalon.

Park by Reboot Organic var derfor det helt rigtige match i forhold til at overtage salonen. Det grønne frisørkoncept og muligheden for at købe organiske produkter bliver videreført. Ligeledes blive det store fokus på personlig og professionel behandling, ligsom der fortsat er fokus på at skabe en rolig og hyggelig atmosfære. Til vores store glæde har Milka, som har arbejdet i Frisør Smuuk i 5 år, valgt at fortsætte hos os. Milka bliver dermed det ottende medlem af Park by Reboot Organic familien.

Læs mere om Park by Reboot Organic og vores grønne frisørkoncept her.

Frisør Østerbro - Milka

Følg os på Instagram Instagram icon