Frisør Østerbro - Park By Reboot Organic

Frisør Østerbro

Velkommen til Park by Reboot Organic Østerbro – En kombination af økologi, personlighed og håndværk i absolut topklasse.

Book tid

Se priser

Park by Reboot Organic Østerbro

Søger du en dygtig frisør på Østerbro? Så er du kommet til det rette sted. Her tilbyder vi håndværk, service og personlig vejledning i absolut topklasse. Vores koncept er organisk, hvilket betyder at der er ingen parabener eller anden forstyrrende kemi i vores behandlinger. Her får du en frisørbehandling, der ikke kun efterlader dig med et fantastisk hår, men også en god samvittighed.

Vi tilbyder et stort udvalg af behandlinger inden for herre- og dameklip samt børneklip, og så er vi specialister i balayage. Vores frisører har alle den 4 årige frisøruddannelse og er uddannede i brugen af vores organiske produkter.

Forkæl dig selv og dit hår, book tid hos Park By Reboot Organic – Din lokale frisør på Østerbro.

Frisør Østerbro - Park By Reboot Organic

Frisørsalon på Strandboulevarden

Vores skønne salon ligger på Strandboulevarden 149, helt op mod Østerbrogade, og her kommer du i hænderne på hår-specialister under et grønt koncept.

Vores hår-stylister giver professionel vejledning omkring hvilken frisure der bedst vil passe til dig, ud fra dine ansigtslinjer, din hårtype og din personlighed. Tag derfor endeligt en snak med din stylist om, hvilken frisure der vil klæde dig bedst, og hvordan du sikre holdbarheden.

Vi har et organisk frisørkoncept, hvilket betyder at vi benytter organiske produkter og har fokus på bæredygtighed, bla. ved at tilbyde et unikt retur-pantsystem på vores produkter fra ‘Park’, hvor du får 20 kr. igen når du afleverer den tomme embalage. Vores behandlinger er derfor skånsomme for dig, for os og for miljøet.

Vi serverer økologiske forfriskninger til alle vores behandlinger, og det er muligt at tilvælge en samtalefri behandling, hvis du blot ønsker at nyde oplevelsen i fred og ro, eller måske har brug for at arbejde under behandlingen.

Frisør Østerbro - Park By Reboot Organic

Det siger vores kunder

Morten Wintour-Berg

Jeg tror, man skal lede længe for at finde en frisørsalon i København, som har lige så høj standard som Reboot Organic.
Hele personalet er superdygtige, venlige og serviceminded, og man føler sig altid tryg fra det øjeblik, man træder ind ad døren, hvilket for mit eget vedkommende er enormt vigtigt, når jeg vælger frisør.

Deanne moeller

Har kommet flere år hos Rikke og Michelle. Super kvalitet, venlige og søde frisører. Man kan mærke at de brænder for deres job og kunder. Altid en dejlig oplevelse, hvor man går derfra med ro i sindet og smukt hår.

Amalie Corvinius Benjamin

Mine varmeste anbefalinger! Fænomenalt dygtige frisører i Reboot Organic. Holst er helt uovertruffen, men alle kan deres kram. Søde, sympatiske og nærværende. Skarpe til både voksne og børn. Jeg går altid opløftet derfra med en spitzenklasse klipning!

Josephine Ahm

Er blevet klippet og farvet hos Rikke/Reboot Organic i flere år og pigerne i salonen er altid professionelle, og man går derfra med et rigtig lækkert resultat. De er dygtige til balyage og kommer med anbefalinger, der er afstemt efter både ansigtsform og hudtone. Den bedste frisør!

Danielle Rasmussen

Den bedste frisør i kbh og leder du efter en grøn frisør- er Reboot Organic stedet! Sød personale, et besøg værd.

Signe Enemark Kildesgaard

Helt vidunderlig salon med virkelig dygtige og professionelle frisører! Jeg får farvet mit hår helt platin blond og den sidder altid lige i skabet. Klipningen er virkelig skarp og langtidsholdbar. Stor anbefaling herfra!

Stinna Mortensen

Fantastisk salon. Føler sig altid velkommen og man får den bedste service. Kunne aldrig finde på at gå andre steder hen

Lauge Søndergaard

Glad kunde! Rigtig fin klipning og god stemning og service ?

René Jensen

Reboot er altid utrolig professionelle og imødekommende

Giv os din anmeldelse og hjælp os med at dygtiggøre os

Læs flere anmeldelser

Herre & Damefrisør på Østerbro

Hos Park by Reboot Organic Østerbro er vi eksperter i både dameklip og herreklip. Vores mål er at sende dig ud af døren med en fantastisk oplevelse og frisure du elsker.

Vi har et stort udvalg af behandlinger at vælge imellem til både mænd og kvinder.

Vi tilbyder bl.a. følgende frisørtjenester
– Klip, vask & føn

– Kurbehandlinger
– Bryn & Vipper
– Make-up & styling
– Brudehår
– Skægtrimning
– Scrubtreatment for hovedbund
– Og mange flere.

Besøg vores moderne salon og få en fantastisk frisøroplevelse, som vil efterlade dig 100% tilfreds. Se alle vores behandlinger herunder.

Økologisk frisør

Park By Reboot Organic har overtaget de nye skønne lokaler fra ‘frisør Smuuk‘, en økologisk frisørsalon som har eksisteret siden 2008 på Østerbro, og som altid har arbejdet med økologiske og miljøvenlige produkter.

Det var vigtigt for indehaver Mika, at de nye ejere fortsat skulle have fokus på miljø, økologi og bæredygtighed, så faste kunder og beboere i området nær Strandboulevarden, fortsat ville have mulighed for at blive klippet i en grøn frisørsalon.

Park by Reboot Organic var derfor det helt rigtige match i forhold til at overtage salonen. Det grønne frisørkoncept og muligheden for at købe organiske produkter bliver videreført. Ligeledes blive det store fokus på personlig og professionel behandling, ligsom der fortsat er fokus på at skabe en rolig og hyggelig atmosfære.

Til vores store glæde har Milka, som har arbejdet i Frisør Smuuk i 5 år, valgt at fortsætte hos os. Milka bliver dermed det ottende medlem af Park by Reboot Organic familien. Mød hele vores Team her.

Frisør Østerbro - Milka
Rigtig godt nytår til alle vores kunder. Vi glæder os til at tage imod jer i 2024 💚 #frisør #organisk  #duftfri #christianshavn #kvalitet #kvalitetstid #metime #workfromhomeday #hairdresser #parkstyling #ingredients
Rigtig glædelig jul til alle vores skønne kunder 🌲💫 #jul #frisørkøbenhavn #julehilsen #dejligekunder #christianshavn #østerbro
Park Family 💚💚 I år har det lykkes Park salonerne at indsamle 7 tons plastik og det er vi stolte af. Sammen er vi stærkere, sammen gør vi en indsats for miljøet 🌱🌱 #parkstyling #returpant #naturligeingredienser #frisørfællesskab #sammenervistærkere #recyclesystem #takforenhyggeligaften #parkfamily
Skal dine børn også være pæne til alle julearrangementerne!? Book tid nu 🌲 #børneklipøsterbro #jul #booktid #juleklip #østerbro
Vi havde endnu en smuk brud forbi vores salon. Altid en fornøjelse af at blive en del af den store dag ♥️ Hope you had a wonderfull day dear Elena
 Hår & Makeup af Michelle 🌱
#brideoftheday #weddinghairdenmark #brudehår #bryllup2023 #love #thebigday
Godmorgen smukke Østerbro #frisørøsterbro #østerbro #efterår #metime #bookonline
Kære kunder.
Vi er tilbage kl 11, vi ønsker lige hinanden en rigtig god ferie 😎☀️ #dreamteam #rebootpigerne #brunch #sommerferie #hygge #frisørchristianshavn #frisørøsterbro
Kære kunder
Vi holder lukket idag,
da vi er ved at få ny vaskestol 🤗
Kære kunder
Så står sommerferien for døren og vi vil derfor gøre opmærksom på at vores Østerbro afdeling holder lukket mellem d 10 og 30 juli, med undtagelse for torsdag d 27juli. 
Vores Christianshavner afdeling har åbent over hele sommeren. 
Vi kan kontaktes på 32165504.
God sommer
Mvh Team Reboot
#sommerferie #sommerlukket #frisørøsterbro #godferie #bookonline