frisør christianshavn

My


Frisør My

Høj service, kvalitet og kreativitet. My er en erfaren frisør med bred viden indenfor kreativ klip-, styling- og farveteknikker. Hendes kreativitet ses tydeligt i hendes arbejde, hvor hensyn til linjer, former samt inddragelse af nyeste trends, hurtigt springer i øjnene.

My er både dygtig og omhyggelig til sit fag og møder altid sine kunder professionelt og i øjenhøjde. Hos My får du altid en personlig frisøroplevelse i en afslappet atmosfære, hvor du som kunde kan læne dig tilbage i massagestolen og nyde din forvandling.

Som kunde hos My kan du forvente din personlige stil bliver integreret i dit hår. My besidder en unik evne til at skabe personlige og moderne styles, der matcher kundernes ønsker og livsstil.

.

“Som frisør er jeg en perfektionist. Det er vigtigt for mig at klip og farve står skarpt og er tilpasset både ansigtslinjer og personlighed.

Jeg elsker at kræse om mine kunder og forsøger altid at skabe en afslappet atmosfære, hvori kunden bare kan læne sig tilbage og nyde behandlingen. Det skal være en oplevelse at komme i hænderne på en professionel frisør”

Book Tid