Få fyldigt hår med Djaling hår extensions

Med hår extensions fra Djaling kan du få et langt smukt hår med masser af fylde. Vi benytter kun extensions af 100% ægte hår, hvilket sikre et sundt og naturligt fyldigt look der hverken kan mærkes eller ses.

Til vores extensions benyttes Tape-on metoden, der benyttes altså hverken lim eller varme. Det betyder at dit hår forlænges på en nem og skånsom måde, og er derfor et oplagt valg til særlige begivenheder, da dine extensions nemt kan tages af igen.​

Book tid

Priser på hår extensions

*Følgende er kun vejledende priser. Den præcise pris kan først gives efter konsultation, når farve, mængde og længde er endeligt fastlagt.

Hair extensions 45cm

Lille fylde; 10 pakker  Pris 1755 kr
Stor fylde; 20 pakker  Pris 2595 kr
Lille full extension; 30 pakker Pris 3740 kr
Alm full extension; 40 pakker Pris 4580 kr

Hair extensions 55cm

Lille fylde; 10 pakker  Pris 1810 kr
Stor fylde; 20 pakker  Pris 2705 kr
Lille full extension; 30 pakker Pris 3905 kr
Alm full extension; 40 pakker Pris 4800 kr

Oprykning

Oprykning fylde 10-20 pk  Pris 1220 kr
Oprykning Full extension 30-40 pk Pris 1525 kr

Bestil tid til konsultation

Den rette vejledning er vejen til dit drømmehår. Ethvert extension forløb begynder derfor med en konsultation, hvor hår farve og hår mængde bliver vurderet ud fra dine ønsker. Vores extensions fåes i mange farver og nuancer og skal nøje matches din egen hårfarve for at skabe det naturlige look.

Derfor er det påkrævet at du kigger forbi salonen til en konsultation inden der bookes til påsætning. I forbindes med konsultationen medfølger desuden en udførlig guide i at pleje og vedligeholde dine extensions.

Bemærk at depositum på håret betales i forlængelse af konsultationen. Se også vores andre hår behandlinger.

Book tid