Herreklip København K

Ønsker du herreklip af en dygtig herrefrisør i København? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Reboot Organic gør vi det i hår, alt slags hår, også i hår til herrerne. Når du bestiller tid til herreklip, så starter vi med en samtale om dine ønsker til din frisure, hvorefter der venter en lækker og afslappende hårvask med hovedbundsmassage. Vi tager vores herreklip alvorligt og rådgiver ud fra din hår type og dine ansigtslinjer. Hertil vælger frisøren de produkter, som passer til lige netop dig.

Vi ved hvor meget hår betyder – også for mænd. Book tid til herreklip i København K i dag.

Book tid

Herreklip som genre

For os er klip til herre en genre i sig selv. Og det er ikke en genre, vi tager let på. Når du sætter dig i stolen hos os, stiller du ikke bare dit hår, men også din tillid til rådighed. Det gør vi alt for at leve op til når vi laver en herreklip.

Vi dygtiggør og efteruddanner os konstant på herreklip, så vi mestrer de nyeste teknikker, også når det gælder skægget.

Se priser på herreklip her

Frisør Christianshavn i København k

Tips til herrefrisuren

Hos Reboot Organic håber vi, at dit besøg bliver begyndelsen på et smukt venskab. Vi rådgiver dig omkring din herrefrisure ud fra dine ansigtslinjer og hovedform.

Derudover sørger vi altid for at give dig den bedst mulige rådgivning i forhold til valg af produkter, samt gode tips til, hvordan din frisure kan styles, både til hverdag og til fest.

Så uanset om du ønsker en kort-, mellem- eller høj herrefrisure, vandkæmmet- eller “slikhår”, så har vi den rette herrefrisør til dig.

Se mere herreklip inspiration på Instagram.

 

Herreklip Christianshavn i København k

Økologisk Herreklip

Hos Reboot Organic tilbyder vi økologisk herreklip. Det betyder at der er fokus på både sundhed og miljø. Vi benytter kun økologiske produkter til vores herreklip og giver dig den bedste rådgivning omkring, hvilke produkter der passer til dit hår og hovedbund.

Om du ønsker herreklip til langt eller kort hår, så er vores frisører eksperter i herreklip og kan sikre at dit hår kommer til at matcher din stil, uanset længden.

Book tid

Herreklip Christianshavn i København k

Det siger vores kunder

Deanne moeller

Har kommet flere år hos Rikke og Michelle. Super kvalitet, venlige og søde frisører. Man kan mærke at de brænder for deres job og kunder. Altid en dejlig oplevelse, hvor man går derfra med ro i sindet og smukt hår.

Amalie Corvinius Benjamin

Mine varmeste anbefalinger! Fænomenalt dygtige frisører i Reboot Organic. Holst er helt uovertruffen, men alle kan deres kram. Søde, sympatiske og nærværende. Skarpe til både voksne og børn ?? Jeg går altid opløftet derfra med en spitzenklasse klipning!

Josephine Ahm

Er blevet klippet og farvet hos Rikke/Reboot Organic i flere år og pigerne i salonen er altid professionelle, og man går derfra med et rigtig lækkert resultat. De er dygtige til balyage og kommer med anbefalinger, der er afstemt efter både ansigtsform og hudtone. Den bedste frisør på Christianshavn!

Danielle Rasmussen

Den bedste frisør i kbh og leder du efter en grøn frisør- er Reboot Organic stedet! Sød personale, et besøg værd.

Gitte Aya

Helt fantastisk sted , i hjertet af skønne Christianshavn . Mit ellers for fine hår bliver fyldigt og langt med hår extention. Men føler sig forkælet og heldig når man sætter sig i frisørstolen.

Signe Enemark Kildesgaard

Helt vidunderlig salon med virkelig dygtige og professionelle frisører! Jeg får farvet mit hår helt platin blond og den sidder altid lige i skabet. Klipningen er virkelig skarp og langtidsholdbar. Stor anbefaling herfra!

Stinna Mortensen

Fantastisk salon. Føler sig altid velkommen og man får den bedste service. Kunne aldrig finde på at gå andre steder hen

Lauge Søndergaard

Glad kunde! Rigtig fin klipning og god stemning og service ?

René Jensen

Reboot er altid utrolig professionelle og imødekommende

Giv os din anmeldelse og hjælp os med at dygtiggøre os

Læs flere anmeldelser