Kevin Murphy hårprodukter

SULFAT FRI, PARABENE FRI OG IKKE TESTET PÅ DYR

KEVIN.MURPHY er en serie af moderigtige hårplejeprodukter med stort fokus på miljøet. Hos Kevin Murphy stræber de efter kun at anvende bæredygtige og vedvarende ressourcer. En filosofi, du kan se helt ned i valget af indpakning: Papiremballagen er fremstillet af genbrugsmateriale, og deres firkantede plast emballager har et større rumfang, så der bruges op til 40% mindre plast.

INGREDIENSERNE i Kevin Murphy- produkter kommer fra globale småproducenter eller producenter, som anvender organiske eller økologiske principper for dyrkning og høst. Det er din garanti for, at alle produkter er i absolut bedste og mest naturlige kvalitet.

For hver solgte enhed, bidrager Kevin Murphy til The Climate Reality Project

KEVIN.MURPHY mener, at håret skal plejes, som du plejer din hud. Deraf deres motto: hudpleje til hår. Ved at anvende teknologi, som hjælper vitaminer, aminosyrer og fugt med at trænge ind i håret, bliver dit hår repareret, får fylde og reducerer forekomsten af spaltede spidser.

Ved at samarbejde med en lang række mindre producenter fra hele verden, har KEVIN.MURPHY mulighed for at anvende et stort udvalg af eksotiske afgrøder, som alle har gode og funktionelle kvaliteter:

  • Mangosmør og Murumurusmør (frugt af en speciel palmeart- hovedsaligt fra Brasilien ) bliver brugt til at udjævne og blødgøre håret
  • Peruviansk bark, baobab, bambus og orangeblomster tilfører håret fugt
  • Kakadublomme, orkide, lotusblomster og ørkenlime tilføjer produkterne de antioxidanter, som er med til at reducere og forebygge knækket hår samt reparere kemisk skadet hår.

Reboot synes: Grunden til, at vi bruger produkter fra KEVIN.MURPHY, er, at hvert produkt er enestående og gør det, det skal. Der er ikke et uoverskueligt antal varianter, der alle kan det samme. Fokus er på kvalitet og funktionalitet for hvert enkelt produkt uden at gå på kompromis med hensynet til miljøet. Produkterne er velegnet til både herrehår og Damehår