Kvansus økologi & bæredygtig hårpleje

Kvansus


Kvansus økologi & bæredygtig hårpleje

Ny økologisk produktserie

Kvansus® er en ny produktserie med fokus på bæredygtighed og økologi. Alle hårplejeprodukterne er danskproducerede i Søften, nord for Aarhus. I serien finder du ingredienser, der også kan findes ude i den danske og skandinaviske natur, blandt andet kvan og strandkål, som begge er vildtvoksende i Danmark og resten af norden, og som virker plejende på både hud og hår.

Kvansus® – værdier der er værd at leve efter

Produktserien benytter kun bæredygtige og naturlige ingredienser til fremstillingen og leveres i delvist genanvendt plastemballage, for at skåne miljøet mest muligt.

Kvansus® er certificeret med det internationale økologimærke Cosmos Organic, der sætter høje krav for bæredygtighed og økologi. Derudover har er serien AllergyCertified, hvilket er en granti for at produktet er skånsomt at bruge for dig og din hud. Kvansus® produkterne er alle på listen med miljøvenlige produkter, som ‘Grøn Salon’ anbefaler deres frisører.

Skånsom for både hud og hår

Hos Reboot Organic har vi valgt at bruge Kvansus® produktserie, både fordi serien harmonere med vores egne værdier ved at sætte høje krav for bæredygtighed og økologi, men også fordi serien er skånsom for både hud og hår samtidig med at serien favner bredt.

Alle Kvansus® produkter kan købes i salonen

Læs mere om Kvansus® her