frisør christianshavn

Michelle


Frisør christianshavn Michelle

Passion, erfaring og unik evne til at føre personlighed helt ud i hårspidserne. Michelle startede sin karriere i 2001 hos Flemming Ginsborg. Hendes mentor, Katrine Bramsen, fik med hendes høje humør og faglige kunnen, inspireret Michelle til hendes store passion for faget. Ønsket om at fuldende forvandlingen af folk, gjorde at Michelle yderligere uddannede sig selv som make-up artist.

I 2007 valgte Michelle at prøve kræfter med udlandet, som frisør og barber på et eksklusivt krydstogtskib. Det internationale arbejdsmiljø gav stor indsigt i mange kultures former og stilarter.

Efter 8 måneder vendte Michelle hjem, og blev ansat som freelancer inden for Film og Tv. Blandt andet på TV2News. Sideløbende arbejdede Michelle som frisør og make-up artist, for den meget anerkendte Frisør salon Monsoon, opstartet af Doddy og Søren Hedegaard.

Efter 2 1/2 gode år forlod Michelle Monsoon for at prøve kræfter som leder og blev ansat som bestyrer hos Dennis Knudsen. I Michelle’s tid hos Dennis Knudsen har hun yderligere dygtiggjort sig som frisør og leder, og har udvidet hendes potientiale til højeste niveau.

I 2015 sprang Michelle ud i sit første saloneventyr og åbnede Cafuné med to andre partnere. Det blev til 3 gode år. I mellemtiden fik Michelle sin først fødte og passionen for den grønne omstilling tog form og i 2019 åbnede Michelle og Rikke dørerne for Reboot Organic.

.

“Jeg har arbejdet med mange forskellige personligheder alt fra Yoko Ono og Prinsesse Marie, til hjemløse i Projekt Gjeastebud og har stort set prøvet alt hvad branchen har at byde på. Min passion i faget er at fange din personlighed og gøre det til din stil. Jeg arbejder ud fra ansigtets former og hudens nuancer for at skabe harmoni og klædelighed.”

Book Tid