frisør christianshavn

Michelle


Frisør christianshavn Michelle

Passion, erfaring og en unik evne til at bringe personlighed til hårets spidser. Michelle er frisør og Makeup Artist samt ejer af Park by Reboot Organic. Hun brænder for frisørfaget og for iværksætteri.

Michelle begyndte sin karriere i 2001 og blev inspireret af sin mentor til at uddanne sig til Makeup Artist. Michelle har arbejdet som frisør og makeup artist både i Danmark og i udlandet, ligesom hun har arbejdet som freelancer inden for film og tv. Michelle har blandt andet været leder hos Dennis Knudsen, og har drevet sin egen salon, inden hun i 2019 gik sammen med Rikke om at åbne Reboot Organic, en salon med fokus på den grønne omstilling.

Som kunde hos Michelle kan du forvente en erfaren frisør, der fanger din personlighed og gør den til din stil. Michelles passion for faget har gjort hende skarp til at sikre, at kundernes personlige træk bliver harmonisk indarbejdet i deres behandlinger.

.

“Jeg har arbejdet med mange forskellige personligheder alt fra Yoko Ono og Prinsesse Marie, til hjemløse i Projekt Gjeastebud og har stort set prøvet alt hvad branchen har at byde på.

Min passion i faget er at fange din personlighed og gøre det til din stil. Jeg arbejder ud fra ansigtets former og hudens nuancer for at skabe harmoni og klædelighed.”

Book Tid