frisør christianshavn

Milka


Frisør Milka Østerbro

Kreativ, teknisk dygtig og stor omhyggelighed. Milka blev uddannet på Københavns Frisørskole i 2006, har siden arbejdet som topstylist hos blandt andet CHA CHA CHA og Zenz. I 2018 blev Milka selvstændig frisør hos Smuuk, som nu er overtaget af Reboot Organic, så hun kender salonen og de lokale kunder særdeles godt.

Milka har et roligt sind og er både nysgerrig og videbegærlig, og så er hun en ekstrem teknisk dygtig frisør. Udover frisøruddannelsen er hun også uddannet som makeup-artist, og har i den forbindelse arbejdet backstage på adskillige mode-shows, koncerter og events. Milka er altid opdateret på seneste trends og deltager løbende i kurser om klip, farve og styling.

Som kunde hos Milka kan du forvente høj service og flot teknisk klipning. I Milkas trygge og rolige hænder skal du blot sætte dig tilbage og nyde din forvandling og ren forkælelse.

.

“For mig skal en tur til frisøren være en oplevelse man ser frem til. Jeg ligger derfor stor vægt på at sikre en personlig behandling, hvor der også er afsat tid til at kræse for kunden. 

Målet er altid at skabe en atmosfære hvor kunden kan  slappe helt af og bare nyde deres behandling.”

Book Tid