Frisør Østerbro

Velkommen til Park by Reboot Organic – En kombination af økologi, personlighed og håndværk i absolut topklasse.

Book tid

Se priser

Park by Reboot Organic

Søger du en dygtig frisør på Østerbro? Så er du kommet til det rette sted. Her tilbyder vi håndværk, service og personlig vejledning i absolut topklasse. Vores koncept er organisk, hvilket betyder at der er ingen parabener eller anden forstyrrende kemi i vores behandlinger. Her får du en frisørbehandling, der ikke kun efterlader dig med et fantastisk hår, men også en god samvittighed.

Vi tilbyder et stort udvalg af behandlinger inden for herre- og dameklip samt børneklip. Vores frisører har alle den 4 årige frisøruddannelse og er uddannede i brugen af vores organiske produkter.

Forkæl dig selv og dit hår, book tid hos Park By Reboot Organic.

Frisørsalon på Strandboulevarden

Vores skønne salon ligger på Strandboulevarden, helt op mod Østerbrogade, og her kommer du i hænderne på hår-specialister under et grønt koncept.

Vores hår-stylister giver professionel vejledning omkring hvilken frisure der bedst vil passe til dig, ud fra dine ansigtslinjer, din hårtype og din personlighed. Tag derfor endeligt en snak med din stylist om, hvilken frisure der vil klæde dig bedst, og hvordan du sikre holdbarheden.

Vi har et organisk frisørkoncept, hvilket betyder at vi benytter organiske produkter og har fokus på bæredygtighed, bla. ved at tilbyde et unikt retur-pantsystem på vores produkter fra ‘Park’, hvor du får 20 kr. igen når du afleverer den tomme embalage. Vores behandlinger er derfor skånsomme for dig, for os og for miljøet.

Vi serverer økologiske forfriskninger til alle vores behandlinger, og det er muligt at tilvælge en samtalefri behandling, hvis du blot ønsker at nyde oplevelsen i fred og ro, eller måske har brug for at arbejde under behandlingen.

Det siger vores kunder

Deanne moeller

Har kommet flere år hos Rikke og Michelle. Super kvalitet, venlige og søde frisører. Man kan mærke at de brænder for deres job og kunder. Altid en dejlig oplevelse, hvor man går derfra med ro i sindet og smukt hår.

Amalie Corvinius Benjamin

Mine varmeste anbefalinger! Fænomenalt dygtige frisører i Reboot Organic. Holst er helt uovertruffen, men alle kan deres kram. Søde, sympatiske og nærværende. Skarpe til både voksne og børn. Jeg går altid opløftet derfra med en spitzenklasse klipning!

Signe Enemark Kildesgaard

Helt vidunderlig salon med virkelig dygtige og professionelle frisører! Jeg får farvet mit hår helt platin blond og den sidder altid lige i skabet. Klipningen er virkelig skarp og langtidsholdbar. Stor anbefaling herfra!

Stinna Mortensen

Fantastisk salon. Føler sig altid velkommen og man får den bedste service. Kunne aldrig finde på at gå andre steder hen

Lauge Søndergaard

Glad kunde! Rigtig fin klipning og god stemning og service ?

René Jensen

Reboot er altid utrolig professionelle og imødekommende

Giv os din anmeldelse og hjælp os med at dygtiggøre os

Læs flere anmeldelser

Herre & Dameklip

Hos Park by Reboot Organic er vi eksperter i både dameklip og herreklip. Vores mål er at sende dig ud af døren med en fantastisk oplevelse og frisure du elsker.

Vi har et stort udvalg af behandlinger at vælge imellem til både mænd og kvinder.

Vi tilbyder bl.a. følgende frisørtjenester
– Klip, vask & føn

– Kurbehandlinger
– Bryn & Vipper
– Make-up & styling
– Brudehår
– Skægtrimning
– Scrubtreatment for hovedbund
– Og mange flere.

Besøg vores moderne salon og få en fantastisk frisøroplevelse, som vil efterlade dig 100% tilfreds. Se alle vores behandlinger herunder.

Frisør Smuuk

Park By Reboot Organic har overtaget de nye skønne lokaler fra ‘frisør Smuuk‘, en økologisk frisørsalon som har eksisteret siden 2008 på Østerbro, og som altid har arbejdet med miljøvenlige produkter.

Det var vigtigt for indehaver Mika, at de nye ejere fortsat skulle have fokus på miljø, økologi og bæredygtighed, så faste kunder og beboere i området nær Strandboulevarden, fortsat ville have mulighed for at blive klippet i en grøn frisørsalon.

Park by Reboot Organic var derfor det helt rigtige match i forhold til at overtage salonen. Det grønne frisørkoncept og muligheden for at købe organiske produkter bliver videreført. Ligeledes blive det store fokus på personlig og professionel behandling, ligsom der fortsat er fokus på at skabe en rolig og hyggelig atmosfære.

Til vores store glæde har Milka, som har arbejdet i Frisør Smuuk i 5 år, valgt at fortsætte hos os. Milka bliver dermed det ottende medlem af Park by Reboot Organic familien.

PANT RETURSYSTEM

PARK emballage har en værdi af 20 kr. Det gør vi for at passe på vores miljø, for det ligger os meget på sinde hos PARK Styling at vi alle værner om miljøet.

Du betaler ikke pant, men får alligevel 20 kr. retur. Vi kalder det Used Bottle Recycle Program. Hos PARK har vi valgt at lave vores helt eget returpantsystem. Det betyder at en PARK flaske er 20 kr. værd, når den er tom. Den kan du så aflevere i din lokale PARK salon og få pengene retur, købe nye produkter. Vi håber, at du vil bruge vores returpantsystem for miljøets skyld.
Kære kunder
Nu der ikke længe til vi begynder på at afholde vores sommerferier. Se hvornår din ynglingsfrisør går på ferie, så du undgår for lang ventetid til din næste behandling ☀️😎 #sommerferie #bookonline #ferieklar  #metime #bookigodtid #lækkertsommerhår #frisørøsterbro #frisørchristianshavn
Rigtig godt nytår til alle vores kunder. Vi glæder os til at tage imod jer i 2024 💚 #frisør #organisk  #duftfri #christianshavn #kvalitet #kvalitetstid #metime #workfromhomeday #hairdresser #parkstyling #ingredients
Rigtig glædelig jul til alle vores skønne kunder 🌲💫 #jul #frisørkøbenhavn #julehilsen #dejligekunder #christianshavn #østerbro
Park Family 💚💚 I år har det lykkes Park salonerne at indsamle 7 tons plastik og det er vi stolte af. Sammen er vi stærkere, sammen gør vi en indsats for miljøet 🌱🌱 #parkstyling #returpant #naturligeingredienser #frisørfællesskab #sammenervistærkere #recyclesystem #takforenhyggeligaften #parkfamily
Skal dine børn også være pæne til alle julearrangementerne!? Book tid nu 🌲 #børneklipøsterbro #jul #booktid #juleklip #østerbro
Vi havde endnu en smuk brud forbi vores salon. Altid en fornøjelse af at blive en del af den store dag ♥️ Hope you had a wonderfull day dear Elena
 Hår & Makeup af Michelle 🌱
#brideoftheday #weddinghairdenmark #brudehår #bryllup2023 #love #thebigday