Vores team

Hos Reboot Organic er den 4-årige frisøruddannelse et krav, og vores frisører har alle været på kurser i brugen af vores bæredygtige produkter. Vores engagement og passion betyder ikke, at vi taler hen over håret på dig. Til høje standarder hører et afslappet miljø, hvor du som kunde føler dig tryg og godt tilpas. Vi gør meget ud af at lytte til dig og dine ønsker, så vi kan rådgive dig ud fra dine behov og ikke blot ud fra, hvad moden dikterer. Når du går herfra, vil vi gerne have, at du bærer dit hår med samme stolthed og glæde, som vi udfører vores arbejde med, og du kan hvile i bevistheden om at vi har taget det grønne valg for dig.

Det siger vores kunder

Deanne moeller

Har kommet flere år hos Rikke og Michelle. Super kvalitet, venlige og søde frisører. Man kan mærke at de brænder for deres job og kunder. Altid en dejlig oplevelse, hvor man går derfra med ro i sindet og smukt hår.

Amalie Corvinius Benjamin

Mine varmeste anbefalinger! Fænomenalt dygtige frisører i Reboot Organic. Holst er helt uovertruffen, men alle kan deres kram. Søde, sympatiske og nærværende. Skarpe til både voksne og børn. Jeg går altid opløftet derfra med en spitzenklasse klipning!

Signe Enemark Kildesgaard

Helt vidunderlig salon med virkelig dygtige og professionelle frisører! Jeg får farvet mit hår helt platin blond og den sidder altid lige i skabet. Klipningen er virkelig skarp og langtidsholdbar. Stor anbefaling herfra!

Stinna Mortensen

Fantastisk salon. Føler sig altid velkommen og man får den bedste service. Kunne aldrig finde på at gå andre steder hen

Lauge Søndergaard

Glad kunde! Rigtig fin klipning og god stemning og service ?

René Jensen

Reboot er altid utrolig professionelle og imødekommende

Giv os din anmeldelse og hjælp os med at dygtiggøre os

Læs flere anmeldelser