Hårprodukter til herre Organic Pure Care

Baseret på de fineste planteudtræk

En serie af hår- og kropsplejeprodukter med nøje tilpassede sammensætninger, der er baseret på de fineste planteudtræk. En ganske enkel måde at tage vare på sig selv med simple og bevidste daglige rutiner. Serien er velegnet til både damer og herre.

Hele konceptet er baseret på et anderledes kriterie om at komme forskellige, men specifikke, ubalancer i kroppen til livs. Hvert produkt er sammensat efter naturens præmisser og indeholder æteriske olier med nyttige fordele. Rene essenser, der renser, genopbygger og fugter huden og håret udelukkende ved hjælp af naturlige ingredienser, der alle er udvalgt på grund af deres veldokumenterede virkning.

Fri for kemiske tilsætningsstoffer

Organic Pure Care er resultatet af avanceret forskning og innovativ teknologi. Hvert eneste produkt i serien er sammensat nøjagtigt, så de forskellige ingredienser udnyttes allerbedst. Alle planter og urter er høstet efter traditionelle metoder og det er kun muligt at bevare planternes unikke egenskaber, farver og aromaer ved at holde produktionen helt fri for kemiske tilsætningsstoffer – hele vejen igennem.

Afhængig af sæson og planternes livscyklus kan produkterne i serien afvige lidt i farve og duft. Det skyldes netop, at vi kun anvender 100% naturlige ingredienser.

Reboot synes: En solid basis af naturlige elementer, kombineret med en minimal andel af performative ingredienser (kemiske substanser) og samtidig helt undgår brug af SLS, parabener og formaldehyd, som kan være yderst sundhedsskadelige.