Park Styling produkter - Reboot Organic københavn

PARK Styling


Park Styling produkter - Reboot Organic københavn

Danskudviklet hårplejeprodukter med stort fokus på miljøet.

PARK Styling er en danskudviklet produktlinje med fokus på bæredygtighed og naturligt indhold. Det store udvalg af produkter giver mulighed for altid at finde det produkt der bedst passer til dine behov og din hårtype.

Naturlige ingredienser. Produkterne består af op til 94-97% naturlige ingredienser. PARK styling er uden kunstig parfume, men dufter af naturens egne dufte; rosenvand, lavendel, ingefær, ylang ylang for bare af nævne nogle få.

Vi tror på at naturens egne ressourcer skaber de bedste kvalitetsprodukter, da de er rige på mineraler, vitaminer og antioxidanter og helt fri for parabener og skjulte E-numre.

Ikke testet på dyr. PARK Styling bliver produceret på sol og vind energi og restprodukter fra produktionen bliver håndteret miljørigtigt. Produkterne testes ikke på dyr.

Flere af dem er vegan certificeret og snarest vil deres duftfrie linje ankomme i salonen.

Miljøvenligt pantsystem. PARK har udviklet deres eget pantsystem der hedder Used Bottle Recycle Program, og som er med til at sikre at emballagen bliver genanvendt og vi på den måde aktivt kan passer på vores miljø.

Det fungere på denne måde. PARK emballage har en værdi af kr. 20,-. Du betaler ikke pant, men får alligevel kr. 20,- retur når du aflevere den tomme flaske i din lokale PARK salon. Du kan selv vælge at få pengene retur eller købe nye produkter. Vi håber at du vil bruge vores returpantsystem for miljøets skyld.

Vi har valgt Park Styling produkter på grund af det store fokus på kvalitet, funktionalitet og miljøet, og fordi at produktserien er velegnet til både herrehår og Damehår.

Køb Park Styling produkter i København

Køb PARK Styling’s lækre kvalitets-produkter til håret i salonen hos Park by Reboot Organic København på Torvegade 33, 1400 København k – Lige ved Christianshavn Metro St, eller i vores frisørsalon på Østerbro på Strandboulevarden 149, 2100 København Ø 🙂