frisør christianshavn

Rikke


Frisør christianshavn Rikke

Passion, kreativitet, avancerede klippe- og farveteknikker og service i absolut topklasse. Rikke er ikke bare indehaver, hun er Frisør & Makeup Artist og salonens farveekspert.

Rikke har arbejdet ved førende saloner i mange år, og har blandt andet været stylist til en lang række prominente shows og events i København, ligesom hun har undervist andre frisører. Rikkes har løbende gennem årene udviklet og uddannet sig med anerkendte kurser og uddannelser i både ind- og udland. Hendes erfaring og passion for frisørfaget har gjort hende til ekspert i at arbejde med langt hår, hvor hun blandt andet udmærker sig i lave kreative opsætninger, hvor der er kræset for selv de mindste detaljer.

Med avancerede klippe- og farveteknikker får du som kunde altid kompetent rådgivning af Rikke og alle behandlinger er skræddersyet til at passe både dit hår og din personlighed.

.

“Det er vigtigt for mig at blive ved med at udvikle mig og blive dygtigere som frisør. Mit mål er altid at give kunderne en behandling ud over det sædvanlige.

Farve er min store lidenskab, men jeg elsker alle aspekter af frisørfaget”

Book Tid