frisør christianshavn

Rikke


Frisør christianshavn Rikke

Passion, kreativitet, avancerede klippe- og farveteknikker og service i absolut topklasse. Rikke er ikke bare indehaver, hun er Frisør & Makeup Artist samt salonens farveekspert.

Rikke har mange års erfaring fra førende saloner, og har både arbejdet som stylist ved en række prominente mode-shows og events i København, samt undervist andre frisører. Rikkes opdaterer sig løbende og har gennem årene deltaget og videreuddannet sig via anerkendte kurser og uddannelser i både ind- og udland. Hendes erfaring og passion for frisørfaget har gjort hende til ekspert i at arbejde med langt hår, hvor hun blandt andet udmærker sig med sine kreative opsætninger, hvor der er altid er kræset for selv de mindste detaljer.

Som kunde hos Rikke kan du forvente ekspertise i både rådgivning og behandling. Med brug af avancerede klippe- og farveteknikker sikre Rikkes en skræddersyet oplevelse, der passer til din unikke hårtype og personlighed.

.

“Det er vigtigt for mig at blive ved med at udvikle mig og blive dygtigere som frisør. Mit mål er altid at give kunderne en behandling ud over det sædvanlige.

Farve er min store lidenskab, men jeg elsker alle aspekter af frisørfaget”

Book Tid