frisør christianshavn

Simone


Frisør Christianshavn Simone

Teknisk dygtig med stor fordybelse og roligt sind. Simone har været frisør siden 2015, og har en bred erfaring inden for både herre og damearbejde.

Med et skarpt øje for tidens tendenser elsker Simone at fordybe sig i sit arbejdet, hvor hun altid stiller store krav til sig selv og hendes behandlinger. Hun elsker arbejdet med farver og nørder ofte teknikker og teori, i søgen på at tilføje unikke twists til hendes arbejde. Simones erfaring gør hende i stand til at skræddersy farvebehandlingen med den teknik, der passer til kundens hårtype og personlighed.

Som kunde hos Simone kan du forvente en professionel og unik helheds-oplevelse. Simones rolig sind og forståelse for faget, afspejler sig i den ro og det overblik som hun bringer til hendes behandlinger. Og med hendes tårn-høje serviceniveau vil du som kunde hurtig føle dig helt tryg i Simones hænder.

.

“Jeg elsker en hverdag hvor jeg kan være kreativ med en masse forskellige opgaver. Jeg elsker især at lave en større forandring for en kunde.

Jeg ønsker at skabe en rolig og afslappet atmosfære hvor alle føler sig velkomne.”

Book Tid