frisør christianshavn

Trine


frisør københavn Trine

Erfaring, kreativitet og skarpt øje for linjer og former. Trine er en dygtig frisør med over 30 års erfaring, heraf 20 år som selvstændig. Hun har en passion for skønhed og mode, samt en unik evne til at forstå og imødekomme kundernes ønsker.

Trine har arbejdet hos nogle af de største saloner i København, og i 2020 blev hun headhuntet til Reboot Organic. Trines erfaring og faglige dygtighed gør, at hun altid leverer kvalitets-behandlinger med en yderst professionelt tilgang. Trine er kendt for sit kreative flair og evne til at se, hvilken frisure der passer bedst til den enkelte kunde. Hendes skarpe øje for linjer og former gør, at hun kan skabe unikke frisurer der samtidig understøtter kundens ansigtsform og personlighed.

Som kunde hos Trine kan du forvente få fremhævet din skønhed bedst muligt. Trine brænder for at gøre en forskel for sine kunder, og vil få dig til at føle dig som en ny person når du går ud af døren.

.

“At farve er for mig en dyd. Jeg elsker at finde den helt rigtige farveteknik og nuance der vil gå i spænd med frisure, øjenfarve og teint.

Jeg er god til at få det bedste frem i kunden. Jeg gør mig umage hver dag. For mig er det altid håret der er i focus”

Book Tid