Herreklip København

Ønsker du herreklip af en dygtig herrefrisør i København? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Reboot Organic gør vi det i hår, alt slags hår, også i hår til herrerne. Når du bestiller tid til herreklip, så starter vi med en samtale om dine ønsker til din frisure, hvorefter der venter en lækker og afslappende hårvask med hovedbundsmassage. Vi tager vores herreklip alvorligt og rådgiver ud fra din hårtype og dine ansigtslinjer og sikre at frisuren bliver tilpasset din personlige stil. Hertil vælger frisøren de produkter, som passer til lige netop dig.

Vi ved hvor meget hår betyder – også for mænd.

Book tid

Herreklip som genre

For os er klip til herre en genre i sig selv. Og det er ikke en genre, vi tager let på. Når du sætter dig i stolen hos os, stiller du ikke bare dit hår, men også din tillid til rådighed. Det gør vi alt for at leve op til når vi laver en herreklip.

Vores frisører dygtiggøre og efteruddanner sig løbende i herreklip, så vi har styr på de nyeste stilarter og tendenser samt mestrer de nyeste teknikker og værktøjer. Det gælder også trimning af skæg og bakkenbarter.

Vi mestre alle former for herreklip, så uanset om du ønsker en kort-, mellem- eller høj herrefrisure, om du ønsker vandkæmmet- “slikhår” eller en flot fade, så har vi den helt rette herrefrisør til dig.

Se priser på herreklip her

Tips til herrefrisuren

Til enhver herreklip følger kyndig rådgivning omkring hvilken herrefrisure der vil passe dig, ud fra dine ansigtslinjer, din hovedform samt din hårtype.

Vi sørger også for at klæde dig godt på i forhold til at vælge de rette produkter som vil passer til din hårtype og den hårstil du ønsker at opnå. Det kan være i forhold til at tilføje fylde med en specifik volumegivende mousse, eller at vælge den rigtige type hårkur og hårvoks for at opbygge struktur og tekstur i håret.

Slutteligt rådgiver vi altid omkring holdbarheden af din frisure, så du ved hvornår det er tid til at blive klippet igen. Vi står altid klar til at give gode tips til, hvordan din frisure kan styles, både til hverdag og til fest. Så bare spørg din stylist, hvis du er det mindste i tvivl.

 

Miljøvenlig Herreklip

Herreklip med fokus på både sundhed og miljø er en stigende trend inden for frisørbranchen, og vi er meget bevidste omkring de produkter og teknikker vi anvender i salonen, for at reducere miljøpåvirkningen mest muligt.

Vores organiske produkter indeholder ikke skadelige kemikalier og parabener, til fordel for dig som kunde og for os som frisører. De organiske produkter sikre en sundere hovedbund samt et sundere hår. Vores stylister kan vejlede dig omkring hvilke organiske produkter der passer til dit hår og hovedbund.

I samarbejde med Park Styling tilbyder salonen et unikt returpant-system til Park produkter, hvor du kan aflevere den tomme emballage i salonen, så den kan genanvendes på den mest miljørigtige måde. Du betaler ikke pant, men får alligevel 20 kr. retur.

Bestil en tid til en miljøvenlig herreklip her.

Book tid

Det siger vores kunder

Deanne moeller

Har kommet flere år hos Rikke og Michelle. Super kvalitet, venlige og søde frisører. Man kan mærke at de brænder for deres job og kunder. Altid en dejlig oplevelse, hvor man går derfra med ro i sindet og smukt hår.

Amalie Corvinius Benjamin

Mine varmeste anbefalinger! Fænomenalt dygtige frisører i Reboot Organic. Holst er helt uovertruffen, men alle kan deres kram. Søde, sympatiske og nærværende. Skarpe til både voksne og børn. Jeg går altid opløftet derfra med en spitzenklasse klipning!

Signe Enemark Kildesgaard

Helt vidunderlig salon med virkelig dygtige og professionelle frisører! Jeg får farvet mit hår helt platin blond og den sidder altid lige i skabet. Klipningen er virkelig skarp og langtidsholdbar. Stor anbefaling herfra!

Stinna Mortensen

Fantastisk salon. Føler sig altid velkommen og man får den bedste service. Kunne aldrig finde på at gå andre steder hen

Lauge Søndergaard

Glad kunde! Rigtig fin klipning og god stemning og service ?

René Jensen

Reboot er altid utrolig professionelle og imødekommende

Giv os din anmeldelse og hjælp os med at dygtiggøre os

Læs flere anmeldelser