Organisk frisør i København K

Som mennesker står vi hver eneste dag overfor utallige valg omkring vores sundhed og miljø. Det gælder fra maden, vi spiser til de produkter vi kommer på huden og i håret. Hos Reboot Organic på Christianshavn i København K, har vi taget et bevidst og konsekvent valg: at være så grønne og bæredygtige frisører som muligt.

Vi har taget det grønne valg for dig.

Hos os behøver du ikke vælge mellem hårmode og sundhed eller skønhedspleje og bæredygtighed. Alle vores produkter indeholder økologiske ingredienser i det omfang det er muligt, uden at det går ud over produktets kvalitet.

Ligesom vi hele tiden selv forsøger at blive bedre som frisører, forsøger vi også konstant at gøre vores produkter bedre ved altid at være på udkig efter de reneste af slagsen. Læs mere om de produkter vi anvender:

At være grøn er ikke altid let

Det kan være svært at holde den grønne profil, fx når vi taler kosmetik, hvor udvalget af grønne produkter er sparsomt. Men at noget er svært, er ingen undskyldning for ikke at gøre sit bedste. Fra hårfarver til shampoo, til håndsæben og mælken, vi kommer i din kaffe, er vi bevidste og har taget et grønt valg. Ikke kun for din skyld, men også for vores egen.

Når du vælger en grøn frisør, vælger du:

  • At passe på miljøet
  • At undgå skadelige stoffer og allergi
  • At værne om dit – og din frisørs – helbred
  • At passe på dit barn, hvis du er, eller på et tidspunkt gerne vil være, gravid

Er du interesseret i at læse mere om miljø og sundhed, kan du tjekke http://www.kosmetikindhold.dk (Videncenter for allergi)

Beskyt vores miljø

Pak miljøvenligt. Reboot Organic støtter op om miljøet og er derfor også en del af Miljøvenlig-Pakning, en sammenslutning af miljøbevidste virksomheder med et fælles mål om at skåne miljøet og vores klodes begrænsede ressourcer. Både private og erhverv kan gøre deres del.