Organic

Som mennesker står vi hver eneste dag overfor utallige valg omkring vores sundhed og miljø. Det gælder fra maden, vi spiser til de produkter vi kommer på huden og i håret. Hos Reboot Organic har vi taget et bevidst og konsekvent valg: at være så grønne og bæredygtige som muligt.

Vi har taget valget for dig.

Hos os behøver du ikke vælge mellem hårmode og sundhed eller skønhedspleje og bæredygtighed. Alle vores produkter indeholder så vidt, det er muligt økologiske ingredienser, uden det går ud over produktets kvalitet.

Ligesom vi hele tiden selv forsøger at blive bedre som frisører, forsøger vi også konstant at gøre vores produkter bedre ved altid at være på udkig efter de reneste af slagsen. Også når det er svært, som det fx kan være, når vi taler kosmetik. For at det er svært, er ingen undskyldning for ikke at gøre sit bedste. Og lige fra hårfarver til shampoo, fra håndsæben til mælken, vi kommer i din kaffe, er vi bevidste og har taget et grønt valg. Ikke kun for din skyld, men også for vores egen.

Når du vælger en grøn frisør, vælger du:

  • At passe på miljøet
  • At undgå skadelige stoffer og allergi
  • At værne om dit – og din frisørs – helbred
  • At passe på dit barn, hvis du er, eller på et tidspunkt gerne vil være, gravid

Er du interesseret i at læse mere om miljø og sundhed, kan du tjekke http://www.kosmetikindhold.dk (Videncenter for allergi)