Organisk frisør i København K

Som mennesker står vi hver eneste dag overfor utallige valg omkring vores sundhed og miljø. Det gælder fra maden, vi spiser til de produkter vi kommer på huden og i håret. Hos Park By Reboot Organic har vi taget et bevidst og konsekvent valg: at være så grønne og bæredygtige frisører som muligt. Vi ønsker at være et grønt tilvalg, og tilbyder derfor “grønne” dameklip og herreklip til vores kunder. Prøv en organisk behandling på Christianshavn eller i vores nye frisørsalon på Østerbo.

Book tid

Vi har taget det grønne valg for dig.

Hos os behøver du ikke vælge mellem hårmode og sundhed eller skønhedspleje og bæredygtighed. Alle vores produkter indeholder økologiske ingredienser i det omfang det er muligt, uden at det går ud over produktets kvalitet.

Ligesom vi hele tiden selv forsøger at blive bedre som frisører, forsøger vi også konstant at gøre vores produkter bedre ved altid at være på udkig efter de reneste af slagsen. Læs mere om de produkter vi anvender:

grøn frisør københavn k Reboot Organic

At være grøn er ikke altid let

Det kan være svært at holde den grønne profil, fx når vi taler kosmetik, hvor udvalget af grønne produkter er sparsomt. Men at noget er svært, er ingen undskyldning for ikke at gøre sit bedste. Fra hårfarver til shampoo, til håndsæben og mælken, vi kommer i din kaffe, er vi bevidste og har taget et grønt valg. Ikke kun for din skyld, men også for vores egen.

Når du vælger en grøn frisør, vælger du:

  • At passe på miljøet
  • At undgå skadelige stoffer og allergi
  • At værne om dit – og din frisørs – helbred
  • At passe på dit barn, hvis du er, eller på et tidspunkt gerne vil være, gravid

Er du interesseret i at læse mere om miljø og sundhed, kan du tjekke Videncenter for allergi.

Grøn frisør københavn k Reboot Organic

Beskyt vores miljø

Pak miljøvenligt. Reboot Organic støtter op om miljøet og er derfor også en del af Miljøvenlig-Pakning, en sammenslutning af miljøbevidste virksomheder med et fælles mål om at skåne miljøet og vores klodes begrænsede ressourcer. Både private og erhverv kan gøre deres del.

Vi støtter miljøvenlig pakning

 

Frisør københavn Reboot Organic på Christianshavn

Det siger vores kunder

Morten Wintour-Berg

Jeg tror, man skal lede længe for at finde en frisørsalon i København, som har lige så høj standard som Reboot Organic.
Hele personalet er superdygtige, venlige og serviceminded, og man føler sig altid tryg fra det øjeblik, man træder ind ad døren, hvilket for mit eget vedkommende er enormt vigtigt, når jeg vælger frisør.

Deanne moeller

Har kommet flere år hos Rikke og Michelle. Super kvalitet, venlige og søde frisører. Man kan mærke at de brænder for deres job og kunder. Altid en dejlig oplevelse, hvor man går derfra med ro i sindet og smukt hår.

Amalie Corvinius Benjamin

Mine varmeste anbefalinger! Fænomenalt dygtige frisører i Reboot Organic. Holst er helt uovertruffen, men alle kan deres kram. Søde, sympatiske og nærværende. Skarpe til både voksne og børn. Jeg går altid opløftet derfra med en spitzenklasse klipning!

Josephine Ahm

Er blevet klippet og farvet hos Rikke/Reboot Organic i flere år og pigerne i salonen er altid professionelle, og man går derfra med et rigtig lækkert resultat. De er dygtige til balyage og kommer med anbefalinger, der er afstemt efter både ansigtsform og hudtone. Den bedste frisør!

Danielle Rasmussen

Den bedste frisør i kbh og leder du efter en grøn frisør- er Reboot Organic stedet! Sød personale, et besøg værd.

Signe Enemark Kildesgaard

Helt vidunderlig salon med virkelig dygtige og professionelle frisører! Jeg får farvet mit hår helt platin blond og den sidder altid lige i skabet. Klipningen er virkelig skarp og langtidsholdbar. Stor anbefaling herfra!

Stinna Mortensen

Fantastisk salon. Føler sig altid velkommen og man får den bedste service. Kunne aldrig finde på at gå andre steder hen

Lauge Søndergaard

Glad kunde! Rigtig fin klipning og god stemning og service ?

René Jensen

Reboot er altid utrolig professionelle og imødekommende

Giv os din anmeldelse og hjælp os med at dygtiggøre os

Læs flere anmeldelser