Om os

Vi har valgt at være en bæredygtig salon ud fra et ønske om at passe på vores miljø og os selv, samt en ambition om at vise vores kunder, at hårmode og skønhedspleje ikke står i modsætning til sundhed og bæredygtighed, tværtimod.

At vi er en grøn frisør er et helt bevidst valg, som vi går lige så lidt på kompromis med, som vi gør med vores tekniske kunnen. Vi vil være de bedste på alle parametre. Derfor opsøger vi konstant ny inspiration hos Europas bedste frisører, og afsøger hele tiden markedet for de mest grønne og bæredygtige produkter.

Book tid

Frisør torvegade 33

Vores team

Hos Reboot Organic er den 4-årige frisøruddannelse et krav, og vores frisører har alle været på kurser i brugen af vores bæredygtige produkter. Vores engagement og passion betyder ikke, at vi taler hen over håret på dig. Til høje standarder hører et afslappet miljø, hvor du som kunde føler dig tryg og godt tilpas. Vi gør meget ud af at lytte til dig og dine ønsker, så vi kan rådgive dig ud fra dine behov og ikke blot ud fra, hvad moden dikterer. Når du går herfra, vil vi gerne have, at du bærer dit hår med samme stolthed og glæde, som vi udfører vores arbejde med, og du kan hvile i bevistheden om at vi har taget det grønne valg for dig. Book en tid hos din bæredygtig frisør i dag.

Frisører Christianshavn team Reboot Organic

Det siger vores kunder

Morten Wintour-Berg

Jeg tror, man skal lede længe for at finde en frisørsalon i København, som har lige så høj standard som Reboot Organic.
Hele personalet er superdygtige, venlige og serviceminded, og man føler sig altid tryg fra det øjeblik, man træder ind ad døren, hvilket for mit eget vedkommende er enormt vigtigt, når jeg vælger frisør.

Deanne moeller

Har kommet flere år hos Rikke og Michelle. Super kvalitet, venlige og søde frisører. Man kan mærke at de brænder for deres job og kunder. Altid en dejlig oplevelse, hvor man går derfra med ro i sindet og smukt hår.

Amalie Corvinius Benjamin

Mine varmeste anbefalinger! Fænomenalt dygtige frisører i Reboot Organic. Holst er helt uovertruffen, men alle kan deres kram. Søde, sympatiske og nærværende. Skarpe til både voksne og børn. Jeg går altid opløftet derfra med en spitzenklasse klipning!

Josephine Ahm

Er blevet klippet og farvet hos Rikke/Reboot Organic i flere år og pigerne i salonen er altid professionelle, og man går derfra med et rigtig lækkert resultat. De er dygtige til balyage og kommer med anbefalinger, der er afstemt efter både ansigtsform og hudtone. Den bedste frisør!

Danielle Rasmussen

Den bedste frisør i kbh og leder du efter en grøn frisør- er Reboot Organic stedet! Sød personale, et besøg værd.

Signe Enemark Kildesgaard

Helt vidunderlig salon med virkelig dygtige og professionelle frisører! Jeg får farvet mit hår helt platin blond og den sidder altid lige i skabet. Klipningen er virkelig skarp og langtidsholdbar. Stor anbefaling herfra!

Stinna Mortensen

Fantastisk salon. Føler sig altid velkommen og man får den bedste service. Kunne aldrig finde på at gå andre steder hen

Lauge Søndergaard

Glad kunde! Rigtig fin klipning og god stemning og service ?

René Jensen

Reboot er altid utrolig professionelle og imødekommende

Giv os din anmeldelse og hjælp os med at dygtiggøre os

Læs flere anmeldelser