Bæredygtig frisør på Christianshavn

Vi har valgt at være en bæredygtig salon ud fra et ønske om at passe på vores miljø og os selv, samt en ambition om at vise vores kunder, at hårmode og skønhedspleje ikke står i modsætning til sundhed og bæredygtighed, tværtimod. 

At vi er en grøn frisør er et helt bevidst valg, som vi går lige så lidt på kompromis med, som vi gør med vores tekniske kunnen. Vi vil være de bedste på alle parametre. Derfor opsøger vi konstant ny inspiration hos Europas bedste frisører, og afsøger hele tiden markedet for de mest grønne og bæredygtige produkter.

Hos Reboot Organic er den 4-årige frisøruddannelse et krav, og vores frisører har alle været på kurser i brugen af vores bæredygtige produkter. Vores engagement og passion betyder ikke, at vi taler hen over håret på dig. Til høje standarder hører et afslappet miljø, hvor du som kunde føler dig tryg og godt tilpas. Vi gør meget ud af at lytte til dig og dine ønsker, så vi kan rådgive dig ud fra dine behov og ikke blot ud fra, hvad moden dikterer. Når du går herfra, vil vi gerne have, at du bærer dit hår med samme stolthed og glæde, som vi udfører vores arbejde med, og du kan hvile i bevistheden om at vi har taget det grønne valg for dig. Book en tid hos din bæredygtig frisør i dag.

<center>Rikke</center>

Rikke

Frisør & Makeup artist - Indehaver

4 årig frisøruddannelse.

<center>Simone</center>

Simone

Frisør

4 årig frisøruddannelse.

<center>Trine</center>

Trine

Frisør

4 årig frisøruddannelse.

<center>Michelle</center>

Michelle

Frisør & Makeup artist - Indehaver

4 årig frisøruddannelse.
På barsel til d. 2 dec

<center>Holst</center>

Holst

Frisør & Makeup artist

4 årig frisøruddannelse.
På barsel