Ingredien grøn hårserie

INGREDIEN – DANSK DESIGNET OG DANSK PRODUCERET

Hair Team Company står bag denne svanemærkede hårpleje serie, som består af både pleje- og stylingprodukter.

VISIONEN bag serien er at sikre kunden et professionelt produktudvalg uden ”stads, skidt og skrammel” og med mindst mulig miljøbelastning. Udgangspunktet er at du, dine børn, familie og medmennesker, ikke skal påvirkes af uheldige stoffer, der kan gå ud over jeres sundhed.

UDVIKLING er et must og Hair Team Company følger konstant med i forskningen og udviklingen på markedet. Ingredien bliver løbende revurderet og tilpasset, så vi som forbrugere hele tiden er sikret det bedste og mest gennemtænkte produkt.

INGREDIENSERNE er i så vidt, det er muligt, certificerede økologiske. Alle produkterne fås med eller uden duft. Og vælger du et produkt med duft, er du sikret, at ingen af produkterne indeholder nogle af de 26 kraftigt allergifremkaldende parfumestoffer.

Reboot synes: INGREDIEN er en række intelligente og troværdige produkter, som er udviklet af et team af kompetente, fagligt dygtige og erfarne mennesker. Produkterne kan præstere, og hensyn til miljø og sundhed er en integreret selvfølge.