Ingredien – dansk designet og dansk produceret

Hair Team Company står bag denne svanemærkede hårpleje serie, som består af både pleje- og stylingprodukter udviklet og produceret i Danmark.

VISIONEN bag serien er, at professionelle såvel som private skal have muligheden for at fravælge allergifremkaldende og farlig kemi. Med Ingredien sikres et professionelt produktudvalg uden ”stads, skidt og skrammel” og med mindst mulig miljøbelastning. Udgangspunktet er at du, dine børn, medmennesker såvel som dyr, ikke skal påvirkes af uheldige stoffer, som påvirker sundheden negativt.

UDVIKLING er et must og Hair Team Company følger konstant med i forskningen og udviklingen på markedet. Ingredien bliver løbende revurderet og tilpasset, så vi som forbrugere hele tiden er sikret det bedste og mest gennemtænkte produkt.

INGREDIENSERNE er i så vidt, det er muligt, certificerede økologiske. Alle produkterne fås med eller uden duft. Og vælger du et produkt med duft, er du sikret, at ingen af produkterne indeholder nogle af de 26 kraftigt allergifremkaldende parfumestoffer.
Ingrediens produkter er at finde på ‘Positiv listen’ hos Grøn Salon Danmark 

Reboot synes: INGREDIEN er en række intelligente og troværdige produkter, som er udviklet af et team af kompetente, fagligt dygtige og erfarne mennesker. Produkterne kan præstere, og hensyn til miljø og sundhed er både i Top og en integreret selvfølge.